Bestyrelsen

Lena Beck Rørvig. Formand
Lena Beck Rørvig er stifter og direktør af Beck Global Consulting som specialiserer sig i Executive Coaching, Leadership- og High Performance Board Development.

Lena Beck Rørvig har en international baggrund, med en cand.merc. fra Copenhagen Business School og yderligere management uddannelse fra INSEAD i Frankrig og Singapore og Henley Business School i England. Før hun startede sit eget konsulentfirma har hun arbejdet i globale virksomheder så som Ambu A/S, HESS International og Danske Bank.

Udover sin formandspost i Vibeke Rørvigs Fond er hun formand for American Friends of Statens Museum for Kunst, næstformand i Recruitio ApS og bestyrelsesmedlem i PIR.

Anne Grethe Ernst Lassen
På Det Kongelige Teater var Anne Grethe Lassen gennem 25 år ikke bare hjernen, men også den praktiske ildsjæl bag en række arrangementer af vidt forskellig karakter. Fra Den Opsøgende Opera til talrige forestillinger omkring opera og ballet. Hun skabte festlige midnatsshows, sær forestillinger omkring teatrets store kunstnere og glade forestillinger for børn.

På Det Ny Teater var hendes solide musikalske viden og mange kontakter et godt kort for teatrets musikrepertoire samt de musikalske særforestillinger for Erhvervsklub, for firmaer, kongresser og private.

Anne Grethe Lassen har 15 års erfaring med casting af operette- og musicalforestillinger. Som Det Ny Teaters musikadministrator samlede hun solister, kor og orkester til teatrets forestillinger, f.eks. Flagermusen, Den Glade Enke, The Phantom of the Opera, The Sound of Music og Beauty and the Beast. Ved auditions har hun set og hørt hundredevis af sangere, dansere og musikere, og mange af dem arbejder hun fortsat med.

Anne Grethe Lassen er udover at være bestyrelsesmedlem i Vibeke Rørvigs Fond bestyrelsesmedlem i skuespil- og operaleder Torben Anton Svendsens Mindelegat.

Niels Balle
Niels Balle er uddannet på Det Kgl. Teaters balletskole, hvor han i 1983 blev medlem af Den Kgl. Ballet. Her har han danset en lang række store partier, blandt andet James i Sylfiden, balletmesteren i Konservatoriet, fyrst Gremin i Onegin og Benvolio i Romeo og Julie. Niels Balle har instrueret og undervist kompagniet, samt været ansvarlig for aspiranternes undervisning,

Sideløbende med danserkarrieren underviste Niels Balle på Det kgl. Teaters Balletskole og fungerede som forstander for Det Kgl. Teatets Balletskole fra 2006 – 2012.

I 2013 tiltrådte han stillingen som kunstnerisk leder af Tivoli’s nye balletskole. Han forlod balletskolen i 2018 for at hellige sig familien, men er nu tilbage som konstitueret leder indtil januar 2023.

Udover at være en del af adskillige juryer i eksamener og konkurrencer i balletverdenen, har Niels også været bestyrelsesmedlem i Danske Hospitals Klovne.